Insights & Blogs

Type

Onderwerp

Solid Professionals Maliebaanloop een groot succes!

okt 22, 2019, 00:00
Dit jaar waren wij trotse hoofdsponsor van de Maliebaanloop in Utrecht.
Title : Solid Professionals Maliebaanloop een groot succes!

Zondag 20 oktober 2019 vond de 35e editie van de Solid Professionals Maliebaanloop plaats. Gevestigd in een pand aan de Maliebaan en als bedrijf waar vitaliteit en welzijn hoog in het vaandel staan, was Solid Professionals dit jaar voor het eerst trotse hoofdsponsor van de loop langs het prachtige parcours. Medewerkers lopen al jaren zelf mee, maar dit jaar was het voor het team van 30 medewerkers dat mee rende dus extra speciaal.

Zo beleefde Team Solid Professionals de Maliebaanloop 2019

Uitslagen

De loop was een enorm succes. Bijna 1700 deelnemers hadden geluk met de temperatuur en konden tijdens het rennen genieten van het fijne herfstweer. De renners werden aangemoedigd door een groot aantal enthousiaste toeschouwers. De winnaar op de 6 km was dit jaar Jelle van der Schoot en de 10 km werd gewonnen door Wouter Heinrich. Dit jaar was voor het eerst de mogelijkheid om zowel de 6 km als de 10 km te lopen met een korte pauze tussen beide afstanden. De winnaar van deze eerste IVVO Dubbel was Michael Groenewegen, maar onze eigen Pieter Jan was tweede!

Wat een geslaagde dag. We willen de organisatie van de Solid Professionals Maliebaanloop graag bedanken voor hun inzet en het neerzetten van een super evenement!

Job classifications :
Categories :
  • Nieuws
Tags :
Post author