Insights & Blogs

Type

Onderwerp

De winst van een Secure Base organisatie

feb 19, 2019, 10:26
Een inspirerend, uitnodigend en uitdagend boek voor elke organisatie die serieus werk wil maken van een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen.
Title : De winst van een Secure Base organisatie

Vertrouwen, verbinden, groeien

Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten - George Kohlrieser

Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen om zo gezamenlijk uitzonderlijke prestaties te realiseren. Daar draait het om in een secure base organisatie. The Hup (waar Solid Professionals onderdeel van uitmaakt) is samen met De School voor Transitie sinds 2014 bezig om zo'n organisatie te worden. Dit boek is een verslag van onze reis, het geeft een inkijk in de mooie en moeilijke momenten, de inzichten en de winst van ontdekken wie je bent. Want wie zijn volle potentieel mag inzetten, maakt groei en ontwikkeling van zichzelf, zijn collega's en de organisatie mogelijk.Een inspirerend, uitnodigend en uitdagend boek voor elke organisatie die serieus werk wil maken van vertrouwen als basis voor groei.

Wil je 'De winst van een Secure Base organisatie' ook lezen?

Is je interesse gewekt en wil je het boek graag lezen? Het boek is te bestellen bol.com, managementboek.nl en youbedo.com. Is het je om het even, bestel dan via de laatste, dan gaat een deel van wat je betaalt naar een goed doel naar keuze!

We horen achteraf natuurlijk heel graag wat je er van vond. Laat het weten via een mailtje aan contact@solidprofessionals.nl. Heb je vragen, dan zijn die vanzelfsprekend ook welkom.

Job classifications :
Categories :
  • Boek
Tags :